Elkészítési idő: 10 perc
Hozzávalók: 12 adag
1 db füstölthal konzerv
20 dkg vaj
1 db citrom leve
paradicsom, citrom díszítéshez
Erre a célra legalkalmasabb halkonzerv a füstölt sprotni.
A halakat villával összetöröm egy tálban, majd meglocsolom a citrom levével.
A szoba hőmérsékletű vajjal jól kikeverem.
Ha szükséges a halon lévő olajjal hígítom.
Kenyérre, bagett vagy kifli szeletre kenve citrom és paradicsom karikával díszítve kiváló vendégváró.
Alkalmas sör, vagy borkorcsolyának is.
citrom helyett egy kis mustár....hm mennyei írjál még,még,még szeretlek olvasni
VálaszTörlésIgen a mustár is jó választás, vagy főtt tojással is kiváló. Örülök, ha tetszik amit csinálok és köszönöm az elismerést!
VálaszTörlésHali. Megcsináltam és isteni lett. A második adaghoz raktam majonézt is. A gyerekeimnél nagy volt siker.
VálaszTörlésKöszi.