 Elkészítési idő: 50 perc
Elkészítési idő: 50 percHozzávalók: 8 adag
1 kg káposzta
20 dkg sűrített paradicsom
1 ízlés szerint cukor
1 ízlés szerint só
3 ek étolaj
3 ek finomliszt
1 kávéskanál pirospaprika
A káposztát negyedelem, kivágom a torzsát és szálasra szeletelem.
Sóval és cukorral, hideg vízben felteszem főni.
Ha megpuhult a káposzta, elkeverem benne a sűrített paradicsomot.
A lisztből és olajból világos rántást készítek, megszórom pirospaprikával, kevés vízzel elkeverem és a káposztához adom.
Szükség szerint után ízesítem sóval, cukorral.
Pár percig forralom és tálalom.



|  | 
| Paradicsomos káposzta lecsós virslivel | 
|  | 
| Paradicsomos káposzta sült virslivel | 
|  | 
| Paradicsomos káposzta sült oldalassal | 





 
Kedves Karoly!
VálaszTörlésKomenymagot nemszokott hasznalni? Pazarul nez ki a sult oldalassal!
Tisztelettel: Ildiko